A D V E R T O R I A L E S E O

Ce este optimizarea SEO și de ce ai nevoie de ea? Search Engine Optimization sau optimizarea pentru motoarele de căutare a fost realizată cu scopul de a mări traficul calitativ al unui site. Ai nevoie de SEO pentru ca motoarele de căutare să aibă încredere în conținutul livrat de tine și să te plaseze cât mai sus în căutări.

Ce servicii de optimizare SEO oferim?

Audit SEO: Vom analiza site-ul tău și modul de organizare a acestuia și vom afla care sunt link-uirile toxice ale acestuia. Competiția este foarte importantă și din acest motiv o vom ține sub observare și o vom compara mereu cu performanțele tale. Design-ul site-ului este la fel de important și va fi analizat de către echipa noastră care va veni cu soluții pentru tine.

Analiză Business: Este important pentru noi să știm ce îți dorești și ce presupune în detaliu activitatea pe care o întreprinzi. Vom trece pe rând de la analiza preliminară  la cea detaliată pentru ca noi să putem să îți oferim soluții optime pentru tine.

Crearea strategiei: Pe baza discuțiilor noastre și a analizei detaliate, vom crea strategia ce se potrivește cu așteptările tale. Astfel vom reuși să stabilim acele scopuri ce pot fi realizate și îți pot oferi rezultatele mult așteptate.

Link Building: Vom folosi procesul de construcție de link-uri inbound deoarece acest proces este unul dintre cele mai sigure procese ca site-ul tău să devină popular. Folosim link-uri de calitate și apoi așteptăm să vedem cum site-ului tău îi crește poziția în căutări.

Copywriting: Îți vom oferi servicii de scriere de conținut unic, optimizat. Articolele vor fi relevante pentru site-ul tău și vor avea un bun potețial de vânzare.

Raportarea activității: Vom face fiecare pas alături de tine, vei ști exact ce activități întreprindem pentru a ne atinge scopul stabilit împreuna.